Изчисляване на свещеното число ·         Изчислението започва с определяне на

...
Изчисляване на свещеното число ·         Изчислението започва с определяне на
Коментари Харесай

Свещеното число на вашето име казва всичко за вас

Изчисляване на свещеното число

·         Изчислението стартира с установяване на дължината на цялостното ви име. Ако съдържа 7 или повече букви, тогава вашият промеждутъчен номер е 3. Тоест, към свещеното число се прибавя тройка. Ако е по-малко – се прибавя единица.

·         Ако името ви стартира с гласна, тогава междинното свещено число ще бъде 3. Ако името ви стартира с съгласна, тогава прибавете единица.

·         Ако има повече гласни от съгласни, тогава към свещеното число се прибавя 2. В противоположната обстановка цифрата остава непроменено.

·         Има още един доста значим миг. В случай, че имате същото име като татко си или майка си, прибавете още една двойка към полученото число.

·         В самия край пребройте какъв брой са буквите в името и прибавете към свещеното число.

И по този начин, има 7 букви в името Татяна, което значи, че започваме изчислението с три. Името стартира със съгласна: 3 + 1 = 4. Съгласните са повече от гласните, тъй че всичко остава непроменено. Ако името на майката на Татяна е същото, затова, още 2 се прибавят към 4. Броят на буквите в името на Татяна е 7. В резултат на това свещеното число е 6 + 7 = 13.

Максимално вероятният брой може да бъде повече от 10, само че има единствено 9 цифри за декодиране. Накрая събирате  числата, до момента в който получите число от 1 до 9. 1 + 3 = 4. Крайният номер е 4.

Единица

Вашите мощни страни са акуратност, почтеност и упорита работа. Вашата акуратност има по -дълбоки корени, тъй като сте в положение да вземате значими решения навреме.

Двойка

Ввашата мощна страна е логиката на психиката, съпричастността. Можете да почувствате това, което усещат другите, тъй че имате доста другари, постоянно сте уважавани даже от враговете си. Вие сте великодушни, само че от време на време можете да бъдете жестоки.

Три

Вие сте мощно нравствен човек, страховит наставник, популярен водач и преподавател. Вие сте в положение да абсорбирате информация, както гъбата всмуква вода. Имате отлична памет, мощно развито мислене ексцентрично.

Четири

Имате подарък да убеждавате. Можете да убедите хората, че бъркат, без да влизате в спор. Отлично се справяте с обстоятелствата и не изпускате от взор нищо. Гъвкави сте във връзка с житейските насоки, знаете по какъв начин да избирате.

Пет

Имате еластичност и равноценност. Вие сте в действителност повсеместен, кадърен на доста в най-различни области на живота.

Шест.

Името ви дава опция за вярно чувство на времевата рамка. Растете бързо и в точния момент осъзнавате, че се движите по неверен път или сте комплицирани. Вашата мощ се крие във обстоятелството, че действате в интерес на другите. Това резервира шанса ви.

Седем

Вашата мощна страна е да придобиете религия и  смисъл в живота. Знаеш по какъв начин да намираш наслада в дребните неща. Освен това знаете по какъв начин дейно да трансформирате всеки негативен житейски опит в мъдрост.

Осем

Вашата мощ е ексцентричното мислене. Повечето от огромните музиканти, писатели, художници и поети имаха еднакъв заветен номер.

Девет

Вашата мощ на волята е главният актив. Вие сте този, който е кадърен на това, на което множеството хора не са способни. Можете елементарно да се отървете от неприятните привички, тъй като постоянно имате специфична мотивация.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР